Linux

Baruch ICT is op en top Linux Specialist  – Wij ‘ademen en leven’ Linux !

Alles wat ons bezig houdt in de techniek is gebaseerd op Open Source en Linux. Van pc, laptop, clustering, virtualisatie, cloud, mobiele telefoons etc.

Waarom?
Omdat Linux en Open Source gewoon goed is, stabiel, veilig en betrouwbaar. Wij gaan voor het beste en kwaliteit.

Kennis en certificering
Van Debian tot Free-BSD en van Aix tot Sun Solaris, we kennen de smaken. Onze Linux Engineers zijn allemaal gecertificeerd van LPIC-1 t/m RHCE. Jaarlijks houden zij hun certificeringen op peil en houden ze alle veranderingen in de markt nauwlettend in de gaten.

TEQ!
De maandelijkse TEQ!-sessies dragen bij aan kennisdeling onder onze collega’s en daarnaast organiseert Baruch ICT dikwijls een Technisch Event voor en door Techneuten.

  • Technisch support. De beste techneuten zitten voor u klaar op onze servicedesk.
  • GDPR (AVG). Wij gaan zeer discreet om met uw bedrijfsgegevens.
  • Volledige dienstverlening. Wij geven u advies op maat.

Volledige dienstverlening

Wij voorzien u graag van ‘op maat’ advies. Op ieder niveau kunnen wij meedenken binnen uw bedrijf.

Technisch support

Onze servicedesk is altijd bereikbaar conform de afgesproken SLA. Er is diepgaande kennis aanwezig en uiteraard denken we graag met u mee voor verbeterslagen binnen uw bedrijfsprocessen. Bij onze servicedesk kunt u alle vragen en opmerkingen kwijt. Men heeft professionele tools om u volledig van dienst te zijn.

GDPR (AVG)

Wij begrijpen zeer goed dat bedrijfsgevoelige informatie niet op straat mag komen. Daarvoor hebben wij de juiste en veiligste maatregelen genomen zodat u gegarandeerd bent van de juiste IT-partner.

Certificering werkt!

Dat certificering werkt is wel duidelijk geworden door de altijd hoge kwaliteit van onze techneuten. Door het bijhouden van de juiste certificeringen en het bijwonen van seminars en kennissessies blijven onze techneuten op hoog niveau mee doen.