Open Source Oplossingen

De juiste oplossing
Een gesloten systeem is gemaakt om bedrijfskritische processen te vereenvoudigen en te digitaliseren. Dat levert u voordeel op. Dat kan gerealiseerd worden met een gesloten systeem met gepatenteerde en gelicenseerde software.

Met het flexibele en veel veiligere open source platform kan uw organisatie veel beter inspelen op de steeds veranderende vraag binnen uw bedrijf. Dit tegen een lagere prijs, terwijl er voldoende ruimte is voor betere maatwerkoplossingen en integraties.

Stabiel platform
Een open source is zeer stabiel en op een heel andere architectuur gebouwd dan bijvoorbeeld windows. Door deze andere architectuur is het open source platform per definitie stabieler en veiliger dan andere platformen.

Integraties
Het koppelen van externe systemen binnen uw organisatie is aan de orde van de dag. Binnen een gesloten systeem bent u afhankelijk van de leverancier. Open source software is gemaakt om samen te werken, want vanuit het ‘open’ karakter van open source platformen, is er bij de bouw van het platform al rekening gehouden om integraties tot stand te brengen. Dat maakt het koppelen met andere systemen in de basis al veel eenvoudiger en minder tijdrovend.

Veiligheid en stabiliteit
Het idee dat open source minder beveiligd is dan een gesloten software, is een misvatting. In werkelijkheid garandeert het hebben van een open source community met duizenden ontwikkelaars een veel veiliger platform.