Systeembeheer

Linux & Open Source is een specialisatie

Dat Linux en Open Source een specialisatie betreft mag duidelijk zijn. Onze systeembeheerders zijn dan ook Certified System Administrator op gebied van Red Hat Linux, Suse Linux en Ubuntu Linux. Waarom we dit expliciet noemen is om onze meerwaarde duidelijk in de markt te zetten. Teveel partijen noemen Linux en Open Source in één adem met andere Operating Systems zoals bijvoorbeeld Windows en dat vinden wij niet terecht. Open Source is namelijk op een heel andere architectuur gebouwd en niet te vergelijken met andere Operating Systems. Open Source is daarnaast veel stabieler en veiliger. Menig overheid- en semi overheidsinstantie is al over op Open Source standaarden.

Systeembeheer

Het systeembeheer dat Baruch ICT biedt is sterk gericht op Linux en de oplossingen die Open Source biedt. Hierin zijn wij onderscheidend in kennis en kunde en weten we snel te schakelen op gebied van serverbeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer. Oplossingen als VMware, Storage, Back up & Restore, virtualisatie platformen, het is ons allemaal bekend. Of uw IT infrastructuur nu in uw bedrijf aanwezig is of in de Cloud, het is onze engineers om het even. Zij weten zich op alle fronten thuis. Een goede communicatie met onze klanten staat voorop. Samenwerken dus.

Monitoring

Een goed werkend monitoringsysteem is zeer belangrijk. Het kan een hoop ellende voorkomen binnen uw bedrijf. Zeker als het gaat om het uitvallen van een server of vollopen van uw netwerk. Onze systeembeheerders zijn voorzien van de beste technologie op gebied van Monitoring. Zij kunnen 24 uur per dag uw systemen in de gaten houden en zelfs proactief werkzaamheden uitvoeren op uw systemen zodat u en uw medewerkers ongestoord kunnen werken.