VACATURE SERVICEDESK ENGINEER MET LINUX KENNIS

Linux en Open Source is hip en trendy. Steeds meer organisaties gaan er daarom ook gebruik van maken. Om deze organisaties daarbij te helpen, biedt Baruch Linux Specialisten IT-beheer diensten aan voor Linux en Open Source omgevingen. Hiermee ontzorgen wij onze klanten zodat zij zich kunnen focussen op hun business. Deze diensten worden aangeboden door Baruch Managed Services.

Binnen Baruch Managed Services is plaats voor een Servicedesk Engineer die het eerste aanspreekpunt is voor onze klanten wanneer zij vragen hebben of wanneer er een incident is binnen hun IT-omgeving. Naast een flinke hoeveelheid Linux kennis is het ook nodig om Windows kennis en ervaring te hebben. Je wordt immers gevraagd problemen op te lossen in beide werelden.

Door het stellen van een goede diagnose ben je er snel achter wat het probleem is en ben je in staat om het effectief te verhelpen. De door jouw bevonden oplossing leg je vast in een kennis database zodat jij of een collega niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.

Baruch biedt jou vele uitdagingen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling! Baruch is alleen actief op het gebied van Linux en Open Source oplossingen en heeft daarvoor meerdere partnerships waarvan voor sommige gecertificeerde medewerkers een must is. Je krijgt dan ook de kans om trainingen te volgen op het gebied van bijvoorbeeld Red Hat, Suse, AWS, Collaboration, Cloud, Storage en nog vele andere expertise gebieden. Hierin kun jij je dus certificeren.

Baruch realiseert opdrachten op projectbasis als wel op basis van detachering. We doen dit bij verschillende Enterprise klanten maar ook in het MKB zijn wij actief. Hierdoor kunnen wij veel afwisseling bieden voor onze medewerkers.

Wie zoeken wij?

Baruch is een bedrijf dat collegialiteit en saamhorigheid voorop stelt. Samen kom je het verst. We zoeken dus vooral iemand die zich daar in thuis voelt. We helpen elkaar daar waar nodig en delen onze kennis. We hebben regelmatig technische kennis sessies en we houden van een BBQ op zijn tijd.

Verder heb je een diploma van een afgeronde MBO niveau 4 ICT-opleiding – ervaring met Cloud-omgevingen bij voorkeur van AWS of VM-ware Cloud –  Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands – Je bent in staat om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken – Je beschikt over een rijbewijs B en bent fulltime beschikbaar.

Tevens ben je klantgericht en een visitekaartje voor Baruch en voor de klant.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan op de bovenstaande functie. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

Bel met ons:   0342 – 847057                                                                                                                                                               Mail met ons:      ik.solliciteer@baruch-ict.nl