Om trots op te zijn

Ons team beschikt over een schat aan kennis ervaring. Elk van hen heeft indrukwekkende ervaringen in zijn eigen vakgebied. Onze engineers doen alles overzichtelijk, goed en nauwkeurig. Het succes van ons bedrijf is gebaseerd op deze specialisten. Dit is de trots van ons bedrijf. Collega’s die zich verbonden voelen aan Baruch en willen meedenken, meeleven en meewerken voor de klant en voor zichzelf.

Wij leiden onze engineers deels zelf op en deels doen ze dat zelf. Ze volgen trainingen, geven technische presentaties aan klanten en collega’s en zorgen ieder jaar dat ze de vereiste certificering opnieuw behalen. Naast de technische skills houden ze ook de ontwikkeling van hun competenties goed op peil.

Ontspanning is zeer belangrijk binnen het bedrijfsleven, zo ook binnen Baruch. Daarvoor worden er binnen Baruch diverse avonden georganiseerd waarbij collega’s met partners worden uitgenodigd voor een borrel, een etentje of barbecue. Eten en tijd voor elkaar maken verbindt immers is ons motto.

Eens per maand komen onze engineers samen tijdens een TEQ!-sessie om elkaar te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen hun opdrachtgebieden. Eén collega houdt een presentatie en bij regelmaat is er een gastspreker die productinformatie deelt.

Enkele voorbeelden van een TEQ!-sessie;

  • Ansible – Red Hat
  • Puppet
  • Kopano vs. OX
  • Salt Stack – Suse Linux

Iedereen heeft kwaliteiten en talenten gekregen.

Wij doen ons best die op de juiste wijze in te zetten.