IT Security

Security scan
Is onze IT-security wel op orde? Die vraag stellen veel bedrijven zichzelf. Baruch kan u daar snel antwoord op geven. Wij voeren een security scan uit zodat we inzicht krijgen in de status van de IT-security. Dit is dan direct het vertrekpunt voor het uitvoeren van security maatregelen die moeten leiden tot een optimale veiligheid. Dan kunt u weer vertrouwen op een veilige IT-omgeving.

Voor het uitvoeren van een dergelijke security scan maakt Baruch gebruik van het gerenommeerde Tenable “Cyber Exposure Platform”. Met behulp van van deze oplossing zijn wij in staat om kwetsbaarheden in fysieke of virtuele systemen bloot te leggen. Datzelfde geldt voor container- en webtoepassingen. Wij adviseren om een dergelijke security scan periodiek te laten doen. Voorkomen is beter dan genezen; zorg er dus ook voor dat uw security op orde is.

Data security
Bedrijfsdata is de spil van ieder bedrijf. Al onze inspanningen, ideeën en innovaties zijn uiteindelijk vertaald naar digitale data die we opslaan. Soms op de meest vreemde plaatsen waar ze absoluut niet veilig zijn. Om te voorkomen dat u uw belangrijke bedrijfsdata verloren raakt of in verkeerde handen valt kan Baruch samen met u de juiste stappen nemen.

Om dat te bereiken werken wij samen met partners die garanderen dat hun oplossing geen “backdoor” heeft, waardoor de privacy van uw data gewaarborgd kan worden. Onze oplossing staat ook voor Data Security voor alle denkbare besturingssystemen, VM-hypervisors, mailapplicaties en alle databases, altijd en overal.

Access security
Alleen bevoegde personen moeten bij uw gegevens kunnen. Een goede toegang beveiliging is dan ook een must. Zeker omdat steeds meer systemen in de Cloud worden gezet en via Internet bereikbaar zijn. Een UserID en Wachtwoorden is al niet meer voldoende voor een goede security. Oplossingen zoals Two-Factor authenticatie in combinatie met Single Sign-on beveiligen de toegang op een betere wijze.

Network Access Control
Termen als “het nieuwe werken” en “bring your own device” kom je nogal eens tegen. Het heeft alles te maken met de flexibele manier van werken die men toepast. Daardoor moet je ook vaak “vreemde devices” toe laten tot je netwerk zodat de eigenaar ervan binnen jouw netwerk kan werken. PacketFence is een volledig ondersteunde en vertrouwde Opensource oplossing voor netwerktoegangscontrole (NAC). Met een indrukwekkende functieset inclusief een captive-portaal voor registratie en herstel, gecentraliseerd beheer van het bedrade en draadloze netwerk, krachtige BYOD-beheeropties, isolatie van problematische apparaten; PacketFence kan worden gebruikt om netwerken van kleine tot zeer grote heterogene netwerken effectief te beveiligen.