TEQ! staat voor kennisdeling voor zowel intern personeel alsook voor externe relaties.

Kennisdeling staat bij ons zeer hoog aangeschreven. Wij vinden het belangrijk dat wij, klanten en techneuten op de hoogte blijven van de laatste technische ontwikkelingen en uiteraard met name op Open Source gebied. Wij leren graag van ervaringen van anderen en delen onze ervaringen en kennis ook graag met hen. Elkaar uitnodigen en samen de techniek bespreken, van elkaar leren en elkanders ervaringen aanhoren.

Aan de hand van events vinden wij draagvlak voor kennisdeling. Samen bekijken hoe een product in elkaar steekt, hoe het werkt en op welke wijze het in te zetten is voor onze klanten. Ook zetten wij regelmatig externe sprekers in die vanuit hun expertise, kennis en ervaring techniek met ons willen delen.

Onze events worden vaak centraal in Nederland georganiseerd zodat de reisafstand voor een ieder relatief goed te doen is. Klanten, techneuten en geïnteresseerden schuiven aan bij onze events en komen regelmatig met eigen input en ervaringen. Dat stellen wij zeer op prijs.

Bent u ook geïnteresseerd en wilt u graag een event bijwonen? Dat kan uiteraard. Houdt dan deze site goed in de gaten want hier staan onze events vroegtijdig aangekondigd. Ook kunt u zich aanmelden bij onze “meet-up”. Hier kunt u kosteloos lid van worden en blijft u op de hoogte van de komende events.

Klik op deze link voor aanmelden bij deze groep

Docker - Event

Wat doet Docker?

Kopano - Event

Open Source Oplossingen

Puppet - Event

How to Deploy?

Ansible - Event

Deployment