Data privacy en security

Regelmatig horen we nieuws over persoonlijke data die in verkeerde handen terecht gekomen is. Cyber criminaliteit viert hoogtij en we moeten goed op ons hoede zijn dat we geen slachtoffer worden. Tegelijkertijd zetten we onze cruciale bedrijfsdata op het Internet alsof het heel normaal is. We gaan er vanuit dat het veilig is maar de praktijk bewijst dat dit niet zo is. 

Wanneer we gebruik gaan maken van de Cloud, moeten we dan ook goed letten hoe data beveiligd is zodat het “onze data” blijft en altijd beschikbaar blijft. We moeten garanties hebben dat er geen “back doors” zijn waar anderen gebruik van willen of kunnen maken.
Baruch biedt enkel oplossingen aan die op basis van Open Source garantie geven dat er geen “back door” zit in de software. Het goede aan Open Source s dat wij zelf de bron kunnen controleren. Dat is wel zo veilig.

Vaak kiest men voor een Cloud provider binnen de EU of zelfs in Nederland. Deze valt dan onder de Nederlandse wetgeving en is er meer zekerheid rondom je data privacy en security.

Neemt u eens contact met ons op om hier over door te praten met een techneut die precies weet hoe het in elkaar steekt.